JVM 2022 hockey kvartsfinaler – spelschema & TV-tider – Junior VM 2022 i ishockey!

Spelschema JVM 2022 kvartsfinal – när spelas kvartsfinalerna i Junior VM 2022 i ishockey?

JVM 2022 hockey kvartsfinaler – spelschema, TV-tider, matcher, datum & starttider? När spelas Sveriges kvartsfinal i Junior VM 2022 i ishockey? Sverige är klara för kvartsfinal i JVM 2022. Det blev Sverige mot Slovakien i kvartsfinal i JVM 2022. Se slutspelet live här =>

JVM 2022 hockey kvartsfinaler - spelschema & TV-tider - Junior VM 2022 i ishockey!

Sverige kommer att spela i kvartsfinal i JVM 2022. Här hittar du allt du behöver veta om Sveriges JVM-kvartsfinal mot Slovakien samt övriga kvartsfinaler i JVM i Hockey 2022 när det gäller vilka kvartsfinaler JVM 2022 matcher som kommer vilka speldatum och speltider som gäller för kvartsfinalerna i JVM 2022. Se och spela på ishockey live =>

JVM spelschema kvartsfinaler i ishockey 2022

Spelschema och TV-tider för JVM 2022 kvartsfinaler hittar du nedan. Totalt är det åtta lag som ska göra upp i kvartsfinalerna i turneringen oavsett vilka lag som möter varandra är en kvartsfinal alltid en kvartsfinal fylld med känslor och adrenalin.

Sveriges kvartsfinal JVM: spelschema & TV-tider

När spelas kvartsfinalerna i JVM 2022? Samtliga kvartsfinaler i JVM 2022 spelas på Roger Place i Edmonton, Kanada, under onsdag den 17 augusti 2022. Den första kvartsfinalen i JVM 2022 börjar spelas redan klockan 18:00 svensk tid. Den andra spelas som är Sveriges kvartsfinal mot Lettland börjar 21:30 svensk tid på onsdagen.

Den tredje kvartsfinalen i JVM börjar på onsdag natt mot torsdag den 18 augusti kl 01:00 svensk tid. Den sista och fjärde kvartsfinalen i JVM 2022 spelas kl 04:30 svensk tid. Det blir lite tufft för oss i Sverige att se de de två sista kvartsfinalerna då börjar väldigt sent eller tidigt beroende på hur man ser det.

Det är tur att Sveriges kvartsfinal är en av de två första kvartsfinalerna nu när småkronorna har tagit sig vidare till kvartsfinal i JVM 2022. Sveriges kvartsfinal i JVM mot Lettland är spikad. Sverige vs Lettland spelas i Roger Place i Edmonton på onsdag den 17 augusti kl. 21:30 svensk tid.

De båda gruppvinnarna, USA och Kanada, har båda fått lätta motståndare i form av Tyskland och Schweiz. Troligtvis slutar det med att USA och Kanada spelar mot varandra i final. Samtliga kvartsfinaler spelas i Roger Place i Edmonton. Se och spela på ishockey live =>

Nr Datum Tid Kvartsfinaler JVM 2022 Resultat Kanal Livestream
21 Onsdag 17 augusti 18:00 Finland vs Tyskland 5 – 2 TV6 Viaplay
22 Onsdag 17 augusti 21:30 Sverige vs Lettland 2 – 1 SVT1 SVT Play
23 Torsdag 18 augusti 01:00 Kanada vs Schweiz 6 – 3 TV6 Viaplay
24 Torsdag 18 augusti 04:30 USA vs Tjeckien 2 – 4 SVT1 SVT Play

JVM 2022 kvartsfinaler - Ishockey spelschema & TV-tider - Junior Hockey-VM 2022!

Junior VM i ishockey 2022 kvartsfinaler – lag och kommande matcher i JVM-slutspelet!

Efter att ha spelat klart de fyra omgångarna av gruppspelet i JVM 2022 står det nu klart vilka lag som kvalificerat sig till nästa fas av turneringen. Sverige övertygade i gruppspelet och var redan efter klar grupptvåa efter endast tre matcher. Sverige besegrade Schweiz, Österrike och Tyskland vilket gjorde att den svenska JVM-truppen gick vidare till kvartsfinal redan innan matchen mot USA som spelades på söndag natt mot måndag. Sverige lyckades inte besegra USA och få således möta Lettland i kvartsfinalen.

Även de Kanada och Finland var klara till kvartsfinal, detta efter att man toppat grupp B som etta respektive tvåa. Tjeckien lyckades också ta sig vidare till kvartsfinal.

Det kanske var tur att Sverige inte vann gruppen då USA fick möta Tjeckien i kvartsfinal. Lettland är pappret en lättare motståndare än Tjeckien. Det visade också sig stämma då Sverige vann kvartsfinalen mot Lettland med 2 – 1. Tjeckien visade sig vara en tuffare motståndare då Tjeckien vann ganska lätt mot USA med 4 – 2.

Finland, Sverige, Kanada och USA har vunnit sina kvartsfinaler och tagit sig vidare till semifinal. Sverige får möta Finland i semifinalen. Kanada möter Tjeckien i semifinal. Sverige står nu inför ett tufft motstånd i form av den ärkerivalen Finland. Det gick inte så bra i den inledande träningsmatchen, men förhoppningsvis har man lärt sig och ser till att vinna mot Finland denna gång.

JVM kvartsfinal Sverige – väg till kvartsfinalen i JVM 2022

Vägen till JVM kvartsfinal Sverige? Sverige har haft svårare gruppspel i JVM, det är inget att sticka under stol med. I denna upplaga av turneringen slapp man storlagen Kanada, USA och Finland i gruppspelet vilket gjorde att man ganska komfortabelt kunde ta sig till kvartsfinal. Vägen till utslagsfasen kunde varit svårare men samtidigt går det inte att ta meriterna från småkronorna som visat prov på fin hockey under de fyra matcher man gjort i gruppspelet.

I gruppspelet slog man Schweiz, Österrike, Tyskland, men förlorade mot USA. Det räckte för att ta sig vidare till slutspelet och kvartsfinal i JVM 2022. Nu har småkronorna bäddad vägen för kvalificeringen till kvartsfinal i turneringen. Problemet för Sverige har varit utvisningarna, man har dragit på sig alldeles för många onödiga utvisningar vilket gjort att man släppt in onödiga mål i boxplay. Detta framför allt mot Schweiz där båda baklängesmålen kom med en man mindre på banan och Lettland fullträff på torsdagskvällen kom efter samma misstag.

När man nu börjar spela de större matcherna mot favoriterna gäller det att inte begå små misstag, då det är det som kan avgöra matcher. Sverige spelade mycket bra mot Lettland i kvartsfinalen. Kan Sverige spela på samma sätt mot Finland i semifinalen så bör Junior-VM finalen inte vara omöjlig att nå och slutligen vinna.

JVM 2022 hockey kvartsfinaler - spelschema & TV-tider - Junior VM 2022 i ishockey!

JVM 2022 hockey kvartsfinaler på TV & live stream

vart kan jag se Sveriges JVM kvartsfinal? Ta det lugnt! Silly Season har fått många frågor rörande samtliga JVM kvartsfinalmatcher på TV i ishockey och en hel del frågor rörande TV-tider, live stream och speltider för kvartsfinalerna och TV sändning. Därav så har vi tagit reda på fakta om samtliga kvartsfinalmatcherna där det avgörs vilka länder som tar sig till semifinal i turneringen.

TV4-gruppen har tillsammans med SVT har TV-rättigheterna till JVM kvartsfinaler men samtliga matcher kommer att visas på Viaplay. Du kan streama hela JVM hos Viaplay ifall du inte kan se matcherna på tv. Du kan även se samtliga matcher från JVM live hos Viaplay => Detta då SVTs kanaler även går att se via tjänsten.

Läs mer om sommarens kvartsfinaler i JVM-slutspelet 2022

Frågor och relaterade sökningar till Sverige JVM live stream och streaming m.m.

Sveriges kvartsfinal i JVM på TV visas på SVT1 och SVT Play kl. 21:30.

Mer om JVM 2022 och kvartsfinalerna

Se JVM 2022 på TV idag, JVM 2022 spelschema, JVM 2022 TV tider, Odds Junior VM vinnare ishockey 2022, JVM tips & speltips, JVM 2022 stream, JVM 2022 odds, JVM vinnare, Sveriges JVM spelschema och matcher mot Schweiz, Österrike, USA och Tyskland. Läs mer om Sverige i JVM hos de officiella sidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och webbsidan för juniorturneringen för mer info om JVM 2022.