Kvartsfinal JVM 2025 – spelschema kvartsfinaler JVM 2025!

JVM 2025 hockey kvartsfinaler - spelschema & TV-tider - kvartsfinal Junior VM 2025 i ishockey!

Spelschema JVM 2025 kvartsfinal – när spelas kvartsfinalerna i Junior VM 2025 i ishockey?

JVM 2025 hockey kvartsfinaler – spelschema, TV-tider, matcher, datum & starttider? När spelas Sveriges kvartsfinal i Junior VM 2025 i ishockey? Sverige är klara för kvartsfinal i JVM 2025. Det blev Sverige mot Schweiz i kvartsfinal i JVM 2025. Se slutspelet live här =>

Sverige kommer att spela i kvartsfinal i JVM 2025. Här hittar du allt du behöver veta om Sveriges JVM-kvartsfinal mot Schweiz samt övriga kvartsfinaler i JVM i Hockey 2025 när det gäller vilka kvartsfinaler JVM 2025 matcher som kommer vilka speldatum och speltider som gäller för kvartsfinalerna i JVM 2025. Se och spela på ishockey live =>

JVM kvartsfinaler ishockey 2025 – vilka möter Sverige i JVM hockey 2025 kvartsfinal?

Spelschema och TV-tider för JVM 2025 kvartsfinaler hittar du nedan. Totalt är det åtta lag som ska göra upp i kvartsfinalerna i turneringen oavsett vilka lag som möter varandra är en kvartsfinal alltid en kvartsfinal fylld med känslor och adrenalin.

Datum Tid JVM kvartsfinalmatcher TV-kanal Livestream
Torsdag 2 januari 20:00 Slovakien vs Finland TV6 Viaplay
Torsdag 2 januari 22:30 Kanada vs Tjeckien SVT1 SVT Play
Fredag 3 januari 00:00 USA vs Lettland SVT1 SVT Play
Fredag 3 januari 02:30 Sverige vs Schweiz TV6 Viaplay

JVM 2025 hockey kvartsfinaler - spelschema & TV-tider - Junior VM 2025 i ishockey!

Vilka får Sverige möta i kvartsfinal JVM 2025?

Om Juniorkronorna avancerar till slutspelet under JVM 2025 får de i kvartsfinalen möta ett lag från grupp A. Här finns bland annat USA, Finland, Kanada, Lettland och Tyskland som potentiella motståndare.

Sverige JVM hockey kvartsfinal på TV & TV-tider – när spelar Sverige i JVM hockey kvartsfinal!

När spelas kvartsfinalerna i JVM 2025? Samtliga kvartsfinaler i JVM 2025 spelas på Canadian Tire Centre och TD Place Arena i Ottawa, Kanada, under torsdag den 2 januari 2025. Sveriges kvartsfinal mot Schweiz, som är den sista kvartsfinalen i JVM 2025, börjar spelas klockan 19:00 svensk tid. Sverige vs Schweiz JVM-kvartsfinal börjar 19:00 svensk tid.

Slovakien vs Finland som är den första JVM-kvartsfinalen som spelas börjar 09:00 svensk tid på tisdag. Kanada vs Tjeckien är den andra kvartsfinalen i JVM och den börjar kl. 14:30 svensk tid på tisdag. USA vs Lettland som är den tredje kvartsfinalen i JVM börjar tisdag den 2 januari kl 17:00 svensk tid.

Det är tur att Sveriges kvartsfinal mot Schweiz är den sista kvartsfinalen nu när småkronorna har tagit sig vidare till kvartsfinal i JVM 2025. Sveriges kvartsfinal i JVM mot Schweiz är spikad. Sverige vs Schweiz spelas i Scandinavium i Göteborg på tisdag den 2 januari kl. 19:00 svensk tid.

De båda gruppvinnarna, Sverige och USA, har båda fått lätta motståndare i form av Schweiz och Lettland. Troligtvis slutar det med att Sverige och Kanada spelar mot varandra i final. Samtliga kvartsfinaler spelas i Canadian Tire Centre och TD Place Arena i Ottawa. Se och spela på ishockey live =>

JVM 2025 kvartsfinaler - Ishockey spelschema & TV-tider - Junior Hockey-VM 2025!

Junior VM i ishockey 2025 kvartsfinaler – lag och kommande matcher i JVM-slutspelet!

Efter att ha spelat klart de fyra omgångarna av gruppspelet i JVM 2025 står det nu klart vilka lag som kvalificerat sig till nästa fas av turneringen. Sverige övertygade i gruppspelet och var redan efter tre matcher klar gruppvinnare.

Vilka får Sverige möta i semifinal JVM 2025?

Sverige vann sina inledande tre matcher mot Lettland, Tyskland och Kanada. Dessa tre vinster var tillräckliga för att den svenska JVM-truppen går vidare till kvartsfinal som gruppvinnare innan den sista matchen mot Finland. Sverige förväntades inte vinna mot Kanada, men Juniorkronorna lyckades vinna mot Kanada. Finland som blev den sista motståndaren i gruppen hade man besegrat tidigare. Dock lyckades inte Sverige besegrade Finland i den sista gruppspelsmatchen. Då Sverige redan är klara gruppvinnare så väntare ett lättare motstånd i kvartsfinalen och kan få gruppfyran i grupp B som förväntas bli Schweiz.

Även de Kanada, Finland och USA förväntas gå vidare till kvartsfinal, detta efter att lagen förväntas toppa grupp A. Tjeckien och USA från grupp B är också givna att gå vidare till kvartsfinal.

Finland, Sverige, Kanada och USA förväntas även vinna sina kvartsfinaler och ta sig vidare till semifinal. Vilka får Sverige möta i semifinal JVM 2025 återstår att se. Sverige står inför ett tufft motstånd i semifinalen i form av USA. Vägen till finalen och guldet blir svårare.

Sverige i JVM kvartsfinal – Juniorernas väg till kvartsfinal i JVM hockey!

Vägen till JVM kvartsfinal Sverige? Sverige har haft svårare gruppspel i JVM, det är inget att sticka under stol med. I denna upplaga av turneringen slapp man storlagen USA och Tjeckien i gruppspelet vilket gjorde att man ganska komfortabelt kunde ta sig till kvartsfinal och slutspel. Vägen till utslagsfasen kunde varit svårare men samtidigt går det inte att ta meriterna från småkronorna som visat prov på fin hockey under de fyra matcher man gjort i gruppspelet.

I gruppspelet slog man Lettland, Tyskland och Kanada, men förlorade på straffar mot Finland. Tre matcher räckte för att ta sig vidare till slutspelet och kvartsfinal i JVM 2025. Nu har småkronorna bäddad vägen för kvalificeringen till kvartsfinal i turneringen.

När man nu börjar spela de större matcherna mot favoriterna gäller det att inte begå små misstag, då det är det som kan avgöra matcher. Sverige spelade mycket bra mot Schweiz i kvartsfinalen. Kan Sverige spela på samma sätt mot Finland i semifinalen så bör Junior-VM finalen inte vara omöjlig att nå och slutligen vinna.

Sveriges väg till kvartsfinal JVM 2025

Så har Sveriges väg till kvartsfinalen i JVM sett ut:

Datum Tid Sveriges matcher Resultat
Tisdag 26 december 19:30 Sverige vs Lettland 6-0
Torsdag 28 december 19:30 Tyskland vs Sverige 0-5
Fredag 29 december 19:30 Kanada vs Sverige 0-2
Söndag 31 december 14:30 Sverige vs Finland 4-5 e.str
Tisdag 2 januari 19:00 Sverige vs Schweiz X-X

JVM 2025 hockey kvartsfinaler - spelschema & TV-tider - Junior VM 2025 i ishockey!

JVM 2025 hockey kvartsfinaler på TV & live stream

vart kan jag se Sveriges JVM kvartsfinal? JVM Hockey har fått många frågor rörande samtliga JVM kvartsfinalmatcher på TV i ishockey och en hel del frågor rörande TV-tider, live stream och speltider för kvartsfinalerna och TV sändning. Därav så har vi tagit reda på fakta om samtliga kvartsfinalmatcherna där det avgörs vilka länder som tar sig till semifinal i turneringen.

TV4-gruppen har tillsammans med SVT har TV-rättigheterna till JVM kvartsfinaler och matcherna kommer att sändas på TV6 och SVT1. Därutöver kan du streama JVM kvartsfinal live stream via Viaplay och SVT Play.

Du kan streama hela JVM hos Viaplay och SVT Play ifall du inte kan se matcherna på tv. Se JVM live hos Viaplay =>

Datum Tid JVM kvartsfinalmatcher TV-kanal Livestream
Torsdag 2 januari 20:00 Slovakien vs Finland TV6 Viaplay
Torsdag 2 januari 22:30 Kanada vs Tjeckien SVT1 SVT Play
Fredag 3 januari 00:00 USA vs Lettland SVT1 SVT Play
Fredag 3 januari 02:30 Sverige vs Schweiz TV6 Viaplay

Läs mer om kvartsfinaler i JVM-slutspelet 2025

Frågor och relaterade sökningar till Sverige JVM live stream och streaming m.m.

Sveriges kvartsfinal i JVM på TV visas på SVT1 och SVT Play kl. 14:30.

Mer om JVM 2025 och kvartsfinalerna

Se JVM 2025 på TV idag, JVM 2025 spelschema, JVM 2025 TV tider, Odds Junior VM vinnare ishockey 2025, JVM tips & speltips, JVM 2025 stream, JVM 2025 odds, JVM vinnare, Sveriges JVM spelschema och matcher mot Österrike, Tyskland, Tjeckien och Kanada. Läs mer om Sverige i JVM hos de officiella sidorna för Svenska Hockeyförbundet, Internationella Hockeyförbundet och webbsidan för juniorturneringen för mer info om JVM 2025.