Sverige Kanada JVM live stream gratis? Streama Sverige Kanada Junior Hockey-VM 2024!

Sverige Kanada JVM stream gratis online – så kan du se Streama Sverige Kanada JVM hockey live!

Streama Sverige-Kanada JVM live stream? Sverige Kanada JVM stream gratis? Var kan man streama Sverige Kanada JVM hockey 2024? Så kan du streama Sverige vs Kanada JVM 2024 match i ishockey live stream gratis? Streama Sveriges hockeymatch mot Kanada i JVM 2024 i ishockey? Se Sverige Kanada JVM stream live online här =>

Sverige Kanada JVM stream gratis online - så kan du se Streama Sverige Kanada JVM hockey live!

Streama Sverige Kanada JVM stream online

Det är dags för Sveriges tredje match i junior-VM i hockey och man ställs nu mot Kanada i en match där Sverige går in som underdog. Det är inte bara rankingen som gör att Kanada bör vinna över Sverige, det handlar även om vilka spelare som finns i de båda lagen.

Ser man till oddsen på Sverige (2.95) är det inget snack om att det ser ut att bli jämnt i matchen mot Kanada (2.10). En vinst här skulle sitta väldigt fint för det svenska laget som tillsammans med Kanada och USA anses vara favoriter till att ta hem guldet i turneringen, även om det är mycket kvar att spela.

Sverige (3,65 i vinnarodds JVM) ställs mot Kanada (3,50) i JVM 2024 och de här två lagen är favoriter till att vinna hela turneringen tillsammans med USA (2,70). Tre viktiga poäng står på spel.

Sverige vs Kanada JVM stream & odds

Det finns många olika sätt att hålla koll på matchen. Det bästa är att följa den på TV eller livestream men det går även att följa via Unibet. Se till att följa matchen gratis hos Unibet samtidigt som du bettar på matchen. Det finns även möjlighet att finna flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Expekt.

När det kommer till förväntat resultat och odds är det inget tvivel om att det är Kanada som är favorit om än med liten marginal. Juniorkronorna har ett medelodds på drygt 2.95 samtidigt som en vinst för Kanada ligger på 2.10 . Nedan finner du oddsen hos bland annat Unibet och bet365 och nedan finner ni oddsen för 1, X och 2.

Odds Kanada vs Sverige ordinarie tid
1 X 2
2,10 4,35 2,95
Odds inklusive förlängning och straffar
1 2
1,70 2,25
Över 6,5 mål Under 6,5 mål
1,87 1,98

Du hittar de senaste oddsen här =>

Sverige vs Kanada JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Kanada live streaming

Inför Sverige vs Kanada JVM Hockey match 2024

Juniorkronorna ställs nu mot Kanada i en match som ser ut att bli väldigt jämn. JVM-matchen spelas på hemmaplan i Scandinavium, Göteborg, där Sverige kommer att hejas fram av över 10 000 åskådare.

Inför mötet med Kanada är Sverige underdog till att vinna och ta ett steg närmare kvartsfinal men då det är ett världsmästerskap kan man aldrig vara säker på vad som händer.

Datum Tid JVM Hockey match Arena Kanal Stream
Fredag 29 december 19:30 Kanada vs Sverige Scandinavium, Göteborg TV6 Viaplay

Sveriges laguppställning mot Kanada

Här är laguppställning Sverige Kanada Hockey JVM 2024. Sverige har flera duktiga spelare i sin trupp. Nedan finner ni Sveriges trupp och vilka spelare som kommer finnas tillgängliga mot Kanada. Här kan du läsa mer om Sveriges trupp till JVM 2024.

Sveriges trupp JVM 2024 målvakter:
1 Kevin Reidler, Dubuque Fighting Saints
30 Melker Thelin, IF Björklöven
35 Hugo Hävelid, Djurgårdens IF

Sveriges trupp JVM 2024 backar:
2 Elias Pettersson, Örebro HK
3 Elias Salomonsson, Skellefteå AIK
4 Axel Sandin-Pellikka, Skellefteå AIK
5 Mattias Hävelid, Linköping HC
6 Anton Johansson, Leksands IF
8 Jakob Norèn, MoDo Hockey
24 Tom Willander, Boston University

Sveriges trupp JVM 2024 forwards:
10 Fabian Wagner, Linköping HC
11 Isac Born, Frölunda HC
12 Noah Östlund, Växjö Lakers HC
15 David Edstrom, Frölunda HC
16 Felix Unger Sörum, Leksands IF
18 Filip Bystedt, Linköping HC
19 Rasmus Rudslätt, AIK
20 Liam Öhgren, Färjestads BK
21 Zeb Forsfjäll, Skellefteå AIK
22 Anton Wahlberg, IF Malmö Redhawks
23 Jonathan Lekkerimäki, Örebro HK
25 Otto Stenberg, Frölunda HC
27 Oskar Pettersson, Rögle BK

Sverige vs Kanada JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Kanada live streaming

Sverige Kanada hockey live stream

Vart kan man streama JVM 2024 matchen mellan Kanada och Sverige gratis? Här får du reda på vart du kan streama JVM 2024 matchen Sverige-Kanada. Vi har fått många frågor rörande Sverige-Kanada stream och av erfarenhet från det första mötet har vi sammanställt info om Sverige-Kanada stream, vart man kan streama Sverige-Kanada live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Kanada stream, vart sänds Sverige-Kanada hockey live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige Kanada hockey på TV

Vart sänds Sverige-Kanada stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Sverige vs Kanada på TV i Sverige? Sveriges JVM 2024 match mot Kanada visas på TV6 och på streamingtjänsten Viaplay med start 19:30.

Streama Sverige-Kanada stream live online: Viaplay

Nu är det dags för Sverige att ställas mot en motståndare som är en av favoriterna i hela JVM, nämligen Kanada. Sverige Kanada JVM match ser du på streamingtjänsten Viaplay

Sverige vs Kanada JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Kanada live streaming

Sverige Kanada JVM Hockey 2024 stream & på TV

Letar du efter bästa Sverige Kanada JVM stream? Nedan får du reda på bästa streaming Sverige-Kanada och Sverige-Kanada live stream. TV6 och Viaplay är de som visar Sverige – Kanada stream

Vart sänds live Sverige-Kanada JVM 2024 match stream? I denna artiklar tar vi endast högkvalitativa och lagligt streams. Om du söker något annat lär du bli besviken. För att se JVM 2024 matchen via live stream så gäller Viaplay.

Sverige-Kanada JVM hockey stream:

Sverige Kanada live stream? Sverige-Kanada gratis live stream? Självklart kan du streama Sverige-Kanada men det går inte att göra gratis. Du kan dock se den på TV6 samt på streamingtjänsten Viaplay.

Om du är intresserad av all Junior Hockey-VM 2024 så hittar du mer detaljer på jvmhockey.se . Du finner även odds JVM 2024 samt schema med TV-tablå och TV-tider  för Sveriges JVM-matcher i turneringen. Ta reda på allt som krävs för att streama JVM 2024 eller se JVM 2024 på TV.

Du hittar även samtliga trupper till turneringen. I JVM 2024 så är USA, Sverige, Kanada och Finland favoriterna att vinna. Tyskland, Lettland och Schweiz förväntas inte gå så långt i turneringen.