Sverige Lettland JVM live stream gratis? Streama Sverige Lettland Junior Hockey-VM 2024!

Streama Sverige Lettland JVM live stream

Streama Sverige-Lettland JVM live stream gratis? Sverige-Lettland Ishockey JVM 2024 live stream? Streama Sverige vs Lettland JVM 2024 match i ishockey live stream gratis? Streama Sveriges hockeymatch mot Lettland i JVM 2024 i ishockey? Se Sverige Lettland JVM stream live online här =>

Sverige Lettland JVM stream, Streama Sverige Lettland IsJVM

Det är dags för Sveriges första match i junior-VM i hockey och man ställs nu mot Lettland i en match där Sverige bara ska ta tre poäng. Lettland ligger på 8:e plats på IIHF:s världsranking och för att ta sig vidare till kvartsfinal i turneringen är en vinst näst intill obligatorisk för Sverige. Det är inte bara rankingen som gör att Sverige bör vinna över Lettland, det handlar även om vilka spelare man har i de båda lagen.

Ser man till Sverige (1.18) är det inget snack om att Juniorkronorna är favoriter till att ta hem de tre poängen i matchen mot Lettland (12.00). En vinst här skulle sitta väldigt bra för det svenska laget som tillsammans med Kanada och USA anses vara favoriter till att ta hem guldet i turneringen, även om det är mycket kvar att spela av turneringen.

Sverige vs Lettland JVM stream & odds – Tre kronor vs Lettland live streaming

Det finns många olika sätt att hålla koll på matchen. Det bästa är att följa den på TV eller livestream men det går även att följa via Unibet. Se till att följa matchen gratis hos Unibet samtidigt som du bettar på matchen. Det finns även möjlighet att finna flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Expekt. De är bra om du skulle vilja se till att fylla på kassan inför mellan Sverige och Lettland. Hos Unibet och bet365 har du många möjligheter att spela på landskampen men för att streama den får vi titta på annat håll! Följ Sverige vs Lettland JVM gratis hos Unibet!

Bästa oddset på en svensk eller lettisk vinst?
Här hittar du bästa odds från Unibet och bet365 inför Sveriges match mot Lettland:

Inför Sverige vs Lettland JVM 2024

Juniorkronorna ställs nu mot Lettland i en match som man bara ska vinna. JVM-matchen spelas dessutom på hemmaplan i Scandinavium, Göteborg, där Sverige kommer att hejas fram av över 10 000 åskådare.

Inför mötet med Lettland är Sverige storfavorit till att vinna och ta ett steg närmare kvartsfinal men då det är ett världsmästerskap kan man aldrig vara säker på vad som händer.

Sverige vs Lettland JVM match 2023-24

Datum Svensk tid Sveriges JVM matcher
Arena
tisdag den 26 december 2023 19:30 Sverige – Lettland, JVM 2024
Scandinavium, Göteborg

Laguppställning Sverige Lettland Hockey JVM 2024

Här är laguppställning Sverige Lettland Hockey JVM 2024.

Sveriges laguppställning mot Lettland

Sverige har flera duktiga spelare i sin trupp. Nedan finner ni Sveriges trupp och vilka spelare som kommer finnas tillgängliga mot Lettland. Här kan du läsa mer om Sveriges trupp till JVM 2024.

Sveriges trupp JVM 2024 målvakter:
1 Kevin Reidler, Dubuque Fighting Saints
30 Melker Thelin, IF Björklöven
35 Hugo Hävelid, Djurgårdens IF

Sveriges trupp JVM 2024 backar:
2 Elias Pettersson, Örebro HK
3 Elias Salomonsson, Skellefteå AIK
4 Axel Sandin-Pellikka, Skellefteå AIK
5 Mattias Hävelid, Linköping HC
6 Anton Johansson, Leksands IF
8 Jakob Norèn, MoDo Hockey
24 Tom Willander, Boston University

Sveriges trupp JVM 2024 forwards:
10 Fabian Wagner, Linköping HC
11 Isac Born, Frölunda HC
12 Noah Östlund, Växjö Lakers HC
15 David Edstrom, Frölunda HC
16 Felix Unger Sörum, Leksands IF
18 Filip Bystedt, Linköping HC
19 Rasmus Rudslätt, AIK
20 Liam Öhgren, Färjestads BK
21 Zeb Forsfjäll, Skellefteå AIK
22 Anton Wahlberg, IF Malmö Redhawks
23 Jonathan Lekkerimäki, Örebro HK
25 Otto Stenberg, Frölunda HC
27 Oskar Pettersson, Rögle BK

Sverige vs Lettland: förväntat resultat och odds

När det kommer till förväntat resultat och odds är det inget tvivel om att det är Sverige som är favoriter. Juniorkronorna har ett medelodds på drygt 1.18 samtidigt som en lettisk vinst ligger på hela 12.00 . Nedan finner du oddsen hos bland annat Unibet och Bet365 och nedan finner ni oddsen för 1, X och 2.

Sverige Lettland hockey live stream

Vart kan man streama JVM 2024 matchen mellan Lettland och Sverige gratis? Här får du reda på vart du kan streama JVM 2024 matchen Sverige-Lettland. Silly Season Sverige har fått många frågor rörande Sverige-Lettland stream och av erfarenhet från det första mötet har vi sammanställt info om Sverige-Lettland stream, vart man kan streama Sverige-Lettland live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Lettland stream, vart sänds Sverige-Lettland hockey live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige Lettland hockey på TV

Vart sänds Sverige-Lettland stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Sverige vs USA på TV i Sverige? Sveriges JVM 2024 match mot Lettland visas på SVT2 och på streamingtjänsten SVT Play med start 19:30.

Se Sverige-Lettland live: SVT Play

Sverige-Lettland JVM 2024 match stream, live streaming!

Efter flera nyckelmatcher är det nu dags för Sverige att ställas mot en motståndare som man bör ta tre poäng mot, nämligen Lettland. Matchen ser du på streamingtjänsten SVT Play

Sverige-Lettland Hockey JVM 2024 live stream

Letar du efter bästa stream Sverige-Lettland? Nedan får du reda på bästa streaming Sverige-Lettland och Sverige-Lettland live stream. SVT2 och SVT Play är de som visar Sverige – Lettland stream

Vart sänds live Sverige-Lettland JVM 2024 match stream? I denna artiklar tar vi endast högkvalitativa och lagligt streams. Om du söker något annat lär du bli besviken. För att se JVM 2024 matchen via live stream så gäller SVT Play.

Sverige-Lettland JVM 2024 match stream:

Tre kronor Sverige live stream? Sverige-Lettland gratis live stream? Självklart kan du streama Sverige-Lettland men det går inte att göra gratis. Du kan dock se den på SVT2 samt på streamingtjänsten SVT Play.

Juniorkronorna Sverige live stream

Om du är intresserad av all Junior Hockey-VM 2024 så hittar du mer detaljer på jvmhockey.se . Du finner även odds JVM 2024 samt spelschema för Sveriges matcher och resterande möten i turneringen. Ta reda på allt som krävs för att streama JVM 2024!

Du hittar även samtliga trupper till turneringen. I JVM 2024 finns det fyra favoriter och här hittar du allt från Finlands trupp , den amerikanska truppen, Kanadas trupp och de som kommer representera Sverige.

I övrigt har även följande trupper släppts: Lettlands trupp, Tysklands trupp samt Schweizs trupp.