Sverige Tyskland JVM live stream gratis? Streama Sverige Tyskland Junior Hockey-VM 2024!

Sverige Tyskland JVM stream gratis online – så kan du se Streama Sverige Tyskland JVM hockey live!

Streama Sverige-Tyskland JVM live stream gratis? Sverige-Tyskland Ishockey JVM 2024 live stream? Streama Sverige vs Tyskland JVM 2024 match i ishockey live stream gratis? Streama Sveriges hockeymatch mot Tyskland i JVM 2024 i ishockey? Se Sverige Tyskland JVM stream live online här =>

Sverige Tyskland JVM stream gratis online - så kan du se Streama Sverige Tyskland JVM hockey live!

Streama Sverige Tyskland JVM stream online

Det är dags för Sveriges andra match i junior-VM i hockey och man ställs nu mot Tyskland i en match där Sverige bara ska ta tre poäng. För att ta sig vidare till kvartsfinal i turneringen är en vinst näst intill obligatorisk för Sverige. Det är inte bara rankingen som gör att Sverige bör vinna över Tyskland, det handlar även om vilka spelare man har i de båda lagen.

Ser man till Sverige (1.10) är det inget snack om att Juniorkronorna är favoriter till att ta hem de tre poängen i matchen mot Tyskland (16.00). En vinst här skulle sitta väldigt bra för det svenska laget som tillsammans med Kanada och USA anses vara favoriter till att ta hem guldet i turneringen, även om det är mycket kvar att spela av turneringen.

Sverige vs Tyskland JVM stream & odds

Det finns många olika sätt att hålla koll på matchen. Det bästa är att följa den på TV eller livestream men det går även att följa via Unibet. Se till att följa matchen gratis hos Unibet samtidigt som du bettar på matchen. Det finns även möjlighet att finna flera bra riskfria spel och bonusar från bet365, Unibet och Expekt.

När det kommer till förväntat resultat och odds är det inget tvivel om att det är Sverige som är favoriter. Juniorkronorna har ett medelodds på drygt 1.10 samtidigt som en tysk  vinst ligger på hela 16.00 . Nedan finner du oddsen hos bland annat Unibet och bet365 och nedan finner ni oddsen för 1, X och 2.

Odds Sverige vs Tyskland ordinarie tid
1 X 2
1,10 11,50 16,00
Odds inklusive förlängning och straffar
1 2
1,04 11,50
Över 6,5 mål Under 6,5 mål
1,83 1,98

Sverige vs Tyskland JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Tyskland live streaming

Inför Sverige vs Tyskland JVM Hockey match 2024

Juniorkronorna ställs nu mot Tyskland i en match som man bara ska vinna. JVM-matchen spelas dessutom på hemmaplan i Scandinavium, Göteborg, där Sverige kommer att hejas fram av över 10 000 åskådare.

Inför mötet med Tyskland är Sverige storfavorit till att vinna och ta ett steg närmare kvartsfinal men då det är ett världsmästerskap kan man aldrig vara säker på vad som händer.

Datum Tid JVM Hockey match Arena Kanal Livestream
Torsdag 28 december 19:30 Tyskland vs Sverige Scandinavium, Göteborg TV6 Viaplay

Sveriges laguppställning mot Tyskland

Här är laguppställning Sverige Tyskland Hockey JVM 2024. Sverige har flera duktiga spelare i sin trupp. Nedan finner ni Sveriges trupp och vilka spelare som kommer finnas tillgängliga mot Tyskland. Här kan du läsa mer om Sveriges trupp till JVM 2024.

Sveriges trupp JVM 2024 målvakter:
1 Kevin Reidler, Dubuque Fighting Saints
30 Melker Thelin, IF Björklöven
35 Hugo Hävelid, Djurgårdens IF

Sveriges trupp JVM 2024 backar:
2 Elias Pettersson, Örebro HK
3 Elias Salomonsson, Skellefteå AIK
4 Axel Sandin-Pellikka, Skellefteå AIK
5 Mattias Hävelid, Linköping HC
6 Anton Johansson, Leksands IF
8 Jakob Norèn, MoDo Hockey
24 Tom Willander, Boston University

Sveriges trupp JVM 2024 forwards:
10 Fabian Wagner, Linköping HC
11 Isac Born, Frölunda HC
12 Noah Östlund, Växjö Lakers HC
15 David Edstrom, Frölunda HC
16 Felix Unger Sörum, Leksands IF
18 Filip Bystedt, Linköping HC
19 Rasmus Rudslätt, AIK
20 Liam Öhgren, Färjestads BK
21 Zeb Forsfjäll, Skellefteå AIK
22 Anton Wahlberg, IF Malmö Redhawks
23 Jonathan Lekkerimäki, Örebro HK
25 Otto Stenberg, Frölunda HC
27 Oskar Pettersson, Rögle BK

Sverige vs Tyskland JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Tyskland live streaming

Sverige Tyskland hockey live stream

Vart kan man streama JVM 2024 matchen mellan Tyskland och Sverige gratis? Här får du reda på vart du kan streama JVM 2024 matchen Sverige-Tyskland. Vi har fått många frågor rörande Sverige-Tyskland stream och av erfarenhet från det första mötet har vi sammanställt info om Sverige-Tyskland stream, vart man kan streama Sverige-Tyskland live gratis, vem som visar och sänder Sverige-Tyskland stream, vart sänds Sverige-Tyskland hockey live stream gratis och streaming på nätet, datorn och mobilen m.m.

Sverige Tyskland hockey på TV

Vart sänds Sverige-Tyskland stream gratis på nätet och live streaming på Internet? Vem visar Sverige vs Tyskland på TV i Sverige? Sveriges JVM 2024 match mot Tyskland visas på TV6 och på streamingtjänsten Viaplay med start 19:30.

Streama Sverige-Tyskland stream live online: Viaplay

Nu är det dags för Sverige att ställas mot en motståndare som man bör ta tre poäng mot, nämligen Tyskland. Sverige Tyskland JVM match ser du på streamingtjänsten Viaplay

Sverige vs Tyskland JVM stream & odds - Juniorkronorna vs Tyskland live streaming

Sverige Tyskland JVM Hockey 2024 stream & på TV

Letar du efter bästa Sverige Tyskland JVM stream? Nedan får du reda på bästa streaming Sverige-Tyskland och Sverige-Tyskland live stream. TV6 och Viaplay är de som visar Sverige – Tyskland stream

Vart sänds live Sverige-Tyskland JVM 2024 match stream? I denna artiklar tar vi endast högkvalitativa och lagligt streams. Om du söker något annat lär du bli besviken. För att se JVM 2024 matchen via live stream så gäller Viaplay.

Sverige-Tyskland JVM hockey stream:

Sverige Tyskland live stream? Sverige-Tyskland gratis live stream? Självklart kan du streama Sverige-Tyskland men det går inte att göra gratis. Du kan dock se den på TV6 samt på streamingtjänsten Viaplay.

Om du är intresserad av all Junior Hockey-VM 2024 så hittar du mer detaljer på jvmhockey.se . Du finner även odds JVM 2024 samt schema med TV-tablå och TV-tider  för Sveriges JVM-matcher i turneringen. Ta reda på allt som krävs för att streama JVM 2024 eller se JVM 2024 på TV.

Du hittar även samtliga trupper till turneringen. I JVM 2024 så är USA, Sverige, Kanada och Finland favoriterna att vinna. Tyskland, Lettland och Schweiz förväntas inte gå så långt i turneringen.